COVID 19 SENFØLGER

ORGANURET fortæller hvordan energien cirkulerer i organerne i 2 timer ad gangen. Dem med senfølger hvor lægerne ved deres undersøgelser ikke kan finde årsagen, kan det være covid 19, der har forstyrret energien. Hvis energien fra lever-meridianen ikke kan komme over i lunge-meridianen, kan det give et stik eller smerter under venstre bryst og vejrtrækningen kan føles som om man kun kan trække vejret halvt. Galdeblære-meridianen kan give symptomer som:hovedpine, kvalme, svimmelhed, ørepine, tandpine, ondt i kæbe, knæ og albue m.m. Den tredobbeltevarmer-meridian kan give forstyrrelser med varme og kulde i kroppen og hjerterytmeforstyrrelser. Milt-meridianen kan give problemer med tungen. Organuret er en del af lærdommen om akupunktur.

IPE ROXO KUR PÅ 15 DAGE

Alle med senfølger burde tage en Ipe Roxo kur på 15. 

Den styrker immunforsvaret og fjerner rester af virus i kroppen, der er meget virksom over for senfølger efter alm. influenza. Hvor effektiv den er over for covid 19 ved jeg ikke helt endnu, jeg har tilbage meldinger om virkninger på 60-70 %, og nogle tager en kur mere på 15 dage eller man fortsætter med kun 2 kapsler om morgenen, som virker forebyggende for ikke at få virus igen.

Kuren på 15 dage:der tages 2 kapsler 3 gange dagligt, f.eks 07-15-23 og uden for måltiderne. Det er vigtig at der højst går 8 timer imellem man tager kapslerne for effektiv virkning. (Ipe Roxo kan købes i Matas i dåse a 90 stk og dåse a 360 stk)

Der kan ved nogen være en virkning allerede efter 3-5 dage, men man fortsætter med kuren alle 15 dage.

Jeg har kendt Ipe Roxo i ca 40 år og har aldrig hørt om bivirkninger, og har altid selv taget 2 kapsler forebyggende i vinterhalvåret, når der var alm. influenza i omløb, men nu tager jeg 2 kapsler hver morgen for at styrke mit immunforsvar, så jeg ikke bliver smittet med covid 19.

 

 

COVID 19 SENFØLGER SYMPTOM

Jeg har erfaret at mange med senfølger spænder meget i de muskler på indersiden af låret. De muskler er meget påvirkelige, hvis der er noget der skræmmer os, så spænder man helt naturligt for at lukke af for det grimme (covid 19), og hvis man ikke er opmærksom på at slappe af igen, kan det blive en permanent tilstand, som får fødderne til at dreje indad.

Hvis fødderne drejer indad kan det lave blokeringer i energistrømmen (organuret), og det kan påvirke lymfe og blodcirkulation, så kroppen har sværer ved at komme af med infektionen.    Det er tit og ofte galdeblære-meridianen, der bliver blokeret, og den kan give hovedpine, migræne, svimmelhed, ørepine, tandpine, ondt i kæbe, knæ og albue, sart over for støj og lys. Men de andre meridianer kan også blive påvirket med mærkelige symptomer til følge.

Ved at tænke på de muskler på indersiden af låret i en side af gangen, kan man få dem til at slappe af. Når man har tænkt på dem ca 1.000 gange har man lær dem at slappe af, så tænker man på dem 50-100 gange om dagen går det hurtigt, hvis man kun tænker på dem 5-10 gange om dagen er det svært at få dem til at slappe af.

Fødderne skal normalt vende lidt udad (klokken ti minutter i to), så flyder energien, blod og lymfe normalt. Drejer man indad på foden i mere end 1/2 time kan det ved nogen begynde at give symptomer, da kroppen prøver at fortælle, at man gør noget forkert.

 

 

 

VITAMINER OG MINERALER I FORBINDELSE MED COVID 19

Efter en infektion med virus, som covid 19, er de fleste helt i bund med alle vitaminer og mineraler. Så det vil altid være nødvendig med et tilskud. 1 multivitamin er grundpillen og man kan evt tage 2 stk den første uge, f.eks til middagsmaden og til aftensmaden. De fleste vil også have behov for ekstra kalk, magnesium og D-vitamin. Man kan få kalktabletter med 800 mg kalk, 375 mg magnesium og med D-vitamin (dagsdosis). Kalk og magnesium slapper af i alle muskler og i nervesystemet, og vil derfor forhindre kramper og samtidig give bedre søvn.

Hvis kroppen mangler blot et vitamin eller mineral er der funktioner der ikke køre normalt.   Er der ingen benzin på bilen kan den jo heller ikke køre.

| Svar

Nyeste kommentarer

21.11 | 15:41

Mine øjne er de sidste 5 år blevet super allergiske, kan ikke tåle spf med zink, makeup eller smørende øjendråber. Er der noget der kan afhjælpe det?

27.01 | 09:42

Hej Grethe Bogen kan bestilles på:steenmadsen@sund-viden.dk

27.01 | 08:05

Hej Steen
Jeg vil gerne bestille bogen , sund viden, da jeg lider meget af migræne. Og får immundæmpende medicin.

20.12 | 21:02

Hej Steen, fantastisk hjemmeside du har. Jeg kan ikke finde ud af hvor i landet du bor hvis man skulle bestille en tid hos dig ? min mobil er 40584451 gerne sms